Колишній заступник голови відділу зовнішніх церковних зв’язків РПЦ протоієрей Всеволод Чаплін у себе в Facebook, коментуючи сирійське питання, написав, що Росія, на відміну від США, не боїться руйнувати великі міста.

“Судячи з усього, в ці години йдуть інтенсивні переговори з американцями щодо Сирії, – пише Чаплін. – І головне тут – не проміняти на страхи волю, майбутнє, самостійність Росії і її місце в світі. І мову треба вести не тільки про Сирію і не тільки про Близький Схід. Вимагають відсторонити Асада – можна на це піти, але забезпечити обрання ще більш жорсткою фігури або поділити Сирію на кілька етноконфесійних держав (інші там вже не життєздатні). Однак натомість треба в ультимативній формі заявити, що ми застосовуємо щодо Києва і всієї нинішньої лівобережної України ті ж принципи захисту співгромадян і співвітчизників, що були застосовані в Криму. Протягом декількох днів”. 

Далі священик рекомендував співвітчизникам терміново сповідатися і причаститися.

“Головне ж – потрібно дати зрозуміти: на відміну від американців, ми абсолютно не боїмося руйнування великих міст, – продовжує Чаплін. – Чого боятися людям, що живуть вічністю? Москвичам і пітерцям рекомендую за найближчі два-три дні сповідатися і причаститися. А глибинна Росія без мільйонників, з їх кислотної піною, тільки краще жити буде”.

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”li1eweeax” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”0r6l7we4md” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_html shortcode_id=”giotgbz40c”]PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL3Bvc3QucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGcHJvdC52LmNoYXBsaW4lMkZwb3N0cyUyRjU3NjUyMjU0MjcyNDI1NSZ3aWR0aD01MDAiIHdpZHRoPSI1MDAiIGhlaWdodD0iMjkwIiBzdHlsZT0iYm9yZGVyOm5vbmU7b3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3dUcmFuc3BhcmVuY3k9InRydWUiPjwvaWZyYW1lPg==[/cmsmasters_html][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

“РЕЛІГІЙНА ПРАВДА”

Comments are closed.