Вперше відомий екзорцист з США Боб Ларсон провів семінари про отримання свободи від демонічних сил і прокляття в Києві, повідомляє invictory.com з посиланням на прес-центр церкви «Нове покоління».

Захід пройшов 7 і 8 квітня. Метою свого служіння, як заявив сам екзорцист, Боб Ларсон бачить можливість навчити людей отримати свободу, залишитися в свободі і жити в свободі.

Боб Ларсон у Києві вчить, як виганяти бісів

«Якщо ти хочеш бути справді вільним, тобі треба боротися з дияволом» – сказав екзорцист. 

Він також зазначив, що в християнстві повинен бути баланс, так як часто віруючі здійснюють одну з цих двох помилок: або занадто багато говорять про бісів, або зовсім ігнорують диявола. Служитель викладав основи Біблейського вчення про звільнення від демонічної одержимості і родового прокляття.  

Боб Ларсон виганяє бісів з учасників семінару

«Вам потрібно отримати свободу від диявола, від гноблення і від впливу гріхів минулого – від усього, що утримує вас від становлення в житті з Господом. Потім дуже важливо утримати цю свободу. Треба жити життям свободи і бути продуктивним для Бога!»- продовжив відомий екзорцист. 

Аби людині залишатися в свободі, екзорцист виділив наступні пункти: припинити дружити з бісами – це залишити старі звички, що призводять до одержимості; стати нормальним християнином – це мати духовну дисципліну: молитва, вивчення писання, відвідування богослужінь; виявити те, що було складно робити і почати це виконувати, наприклад, якщо було важко поклонятися Богу, починати поклонятися, молитися.

Протягом дводенного навчання свободі, Боб Ларсон також провів практикум з екзорцизму і молився, виганяючи демонів з тих людей, в яких проявився демонічний вплив під час молитви.

Після семінарів бажаючі могли записатися в школу екзорцизму.

Comments are closed.