У Свято-Вознесенському соборі РПЦ у місті Магнітогорську підлітки влаштували фотосесію прямо у культовій споруді. Про це пише Комсомольська правда.

На одному знімку молода дівчина намагається підпалити цигарку прямо від свічок. На іншому – підлітки сидять навпроти іконостасу і демонструють популярний жест dad – він означає будь-який крутий вчинок.

Підлітки виклали фотографії на своїх сторінках в мережі «Інстаграм». А пізніше городяни опублікували їх в магнітогорських групах у «ВКонтакте» із запитанням: «Куди ж дивляться батьки?!».

У коментарях більшість користувачів підтримали автора посту, і написали, що така поведінка абсолютно неприпустима. Але знайшлися і ті, хто заявив, що в місті є теми для обговорень більш важливіші.

У поліції факт фотосесії підтвердили.

“В даний час за даним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення, – розповіли в прес-службі ГУ МВС Росії по Челябінській області.

Пізніше стало відомо, що поліція встановила особи підлітків на фотознімках. Проте поки процесуальне рішення, як кваліфікувати їх дії, не прийняте.

Comments are closed.