Під час обстрілу з боку терміналу Донецького аеропорту в районі населеного пункту Опитне Ясинуватського району Донецької області, було знищено цивільний автомобіль Nissan Terrano, який належить Громадській організації “Християнська служба порятунку”. Про це повідомляє  Операція об’єднаних сил, пише КІРІОС.

Інформація про знищення цивільного автомобілю до військової комендатури міста Авдіївка надійшла о 19.40.

Встановлено, що 04.05.2018 група волонтерів Громадської організації “Християнська служба порятунку” прибули на автомобілі Nissan Terrano з Авдіївки до населеного пункту Опитне для надання гуманітарної допомоги місцевому населенню та військовослужбовцям.

Вказаний автомобіль на шляху до міста Авдіївка зупинився для розвантаження гуманітарної допомоги. Приблизно о 16.20, коли водій та пасажири перебували на відстані приблизно 10 метрів від авто, почули шипіння та побачили ракету, яка летіла у напрямку автомобіля з боку незаконних збройних формувань зі сторони терміналу Донецького аеропорту.

Внаслідок влучання вказаної ракети (імовірно випущеної з ПТУР) цивільний автомобіль разом з майном був знищений.

Цивільних осіб на військовому автомобілі було евакуйовано до Авдіївки. Попередньо встановлено, що представники Громадської організації “Християнська служба порятунку” не постраждали.

Як зазначається у матеріалі, автомобіль згорів до тла через пряме попадання ворожого боєприпасу. Цікаво, що авто було зі знаками розпізнавання ХСП. Троє служителів Церкви залишилися живими і неушкодженими: римо-католицький священник Валентин, пастор – реформат Олександр і служитель-харизмат Олена. Екуменізм.

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”aike8ohgom” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”jdxvwty4bn” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_html shortcode_id=”gxt5o1681″]PGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246cmVsYXRpdmU7d2lkdGg6MTAwJTtoZWlnaHQ6MDtwYWRkaW5nLWJvdHRvbToxNzcuMCU7Ij48aWZyYW1lIHNyYz0iaHR0cHM6Ly9nbG9yaWEudHYvdmlkZW8veHZwUmJieXhvaldzM1duS29Kb2FrU2FKdy9lbWJlZCIgd2lkdGg9IjI0NCIgaGVpZ2h0PSI0MzIiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBzY3JvbGxpbmc9Im5vIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4gc3R5bGU9InBvc2l0aW9uOmFic29sdXRlO3RvcDowO3JpZ2h0OjA7Ym90dG9tOjA7bGVmdDowO2hlaWdodDoxMDAlO3dpZHRoOjEwMCU7Ij48L2lmcmFtZT48L2Rpdj4=[/cmsmasters_html][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Comments are closed.