Священик Української Православної Церкви Московського Патріархату Олексій Зощук із смт. Нова Ушиця Хмельницької області витратив на відпочинок близько 100 тисяч гривень. Про це пише Обозрєватєль з посиланням на сторінку спільноти “Релігійний інсайдер” в Facebook.

За даними авторів, в лютому він провів відпустку з дружиною і двома дітьми в п’ятизірковому готелі “Rixos Bab Al Bahаr”, який вважається одним із найдорожчих курортів Об’єднаних Арабських Еміратів.

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”as3uhw3v2k” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”jrk6vexqzr” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_gallery shortcode_id=”1pcoygo5l” layout=”slider” image_size_slider=”full” slider_effect=”slide” slider_autoplay=”true” slider_slideshow_speed=”7″ slider_animation_speed=”600″ slider_pause_on_hover=”true” slider_rewind=”true” slider_rewind_speed=”1000″ slider_nav_control=”true” slider_nav_arrow=”true” animation_delay=”0″]17365|http://religionpravda.com.ua/wp-content/uploads/2018/05/зощук6-150×150.jpg,17361|http://religionpravda.com.ua/wp-content/uploads/2018/05/зощук1-150×150.jpg,17362|http://religionpravda.com.ua/wp-content/uploads/2018/05/зощук2-150×150.jpg[/cmsmasters_gallery][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

“Грошей немає, але ви тримайтеся” – крилата фраза Діми Медведєва, адресована жителям окупованого Криму, аж ніяк не відноситься до агентів ФСБ в Україні, які можуть собі дозволити витрачати кошти російських платників податків направо і наліво. Тим більше, якщо ця особа керує крилом російської пропаганди в УПЦ МП”, – прокоментували пост організатори групи на сторінці в Facebook.

[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_shortcode_id=”935a6rfhbg”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″ data_shortcode_id=”xc4a9mzde3″][cmsmasters_html shortcode_id=”eujh88giab”]PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbS9wbHVnaW5zL3Bvc3QucGhwP2hyZWY9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZmFjZWJvb2suY29tJTJGcmVsaWdpb25pbnNpZGVydWElMkZwb3N0cyUyRjE2OTk4NTk1MDAwOTg0MzAmd2lkdGg9NTAwIiB3aWR0aD0iNTAwIiBoZWlnaHQ9Ijc5MiIgc3R5bGU9ImJvcmRlcjpub25lO292ZXJmbG93OmhpZGRlbiIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93VHJhbnNwYXJlbmN5PSJ0cnVlIiBhbGxvdz0iZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhIj48L2lmcmFtZT4=[/cmsmasters_html][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Як пише всесвітньо відомий сайт бронювання готелів і оренди апартаментів Booking.com, цей курортний готель з обслуговуванням за системою “все включено” з необмеженим харчуванням і напоями розташований в місті Рас-ель-Хайма. До послуг гостей 14 ресторанів і барів, а також щоденні розважальні програми. Готель знаходиться на найчистішому пляжі штучного острова Аль-Мар’ян.

Відзначається, що про “паломництво” священика Зощука не знали ні керуючий справами УПЦ МП митрополит Антоній, ні вікарій Київської єпархії та голова представництва УПЦ МП при європейських міжнародних організаціях єпископ Віктор Коцаба.

“Якщо добре придивитися, отця Олексія Зощук легко переплутати з олігархом: особисті водії, дорогі автомобілі, елітні курорти. І, до речі, зовсім скоро його можна буде привітати з придбанням квартири в Києві за 150 тис. доларів”, – йдеться в повідомленні.

Цікаво, що в січні 2018 року священика УПЦ МП Олексія Зощука додали в “Чистилище” сайту “Миротворець” за пропаганду “русского міра” в Україні.

“Пропаганда “русского міра” в Україні під виглядом релігійної діяльності. Куратор-ідеолог пропагандистського крила Московської Церкви в Україні. Свідоме маніпулювання суспільно-значущою інформацією в інтересах країни-агресора. Визначає політику т. зв. “Союзу православних журналістів”,”Першого козацького”, “Розкол.НЕТ” та інших псевдоЗМІ”, – пояснили тоді в “Миротворці”.

В кінці квітня стало відомо, що Зощук зі своїм помічником відправився в Москву на зустріч з куратором ФСБ для отримання вказівок і обговорення стратегії інформаційно-пропагандистської війни проти України і зриву процесів створення єдиної помісної Української православної церкви.

Comments are closed.