12 травня о 16.35 невідомі обікрали церковний магазин на території столичного Воскресенського кафедрального собору УПЦ МП. Про це помідомляє офіційний сайт храму.

“Громада Кафедрального собору просить посприяти у впізнанні злочинців по фотографіях і закликає бути пильними працівників усіх церковних лавок і магазинів”, – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що зловмисники діяли в парі, причому один з них відволікав увагу продавця, а другий скористався моментом для крадіжки.

“З церковного магазину викрадено церковні речі і гроші. Злодій зник буквально за лічені секунди до появи охорони. Момент кражі зафіксували камери відеоспостереження, в поліцію буде наданий відеозапис. Фотографії підозрюваних у скоєнні протиправних дій додаються. Зверніть увагу: у людини в жовтій куртці можливо накладна борода”, – наголошується в інформації.

Як повідомляється, кілька місяців тому храм Всіх святих на території Кафедрального собору вже обкрадали. На криласі були поцуплені мобільні телефони учасників церковного хору. Громада Воскресенського кафедрального собору просить посприяти у впізнанні злочинців по фотографіях і повідомити інформацію за тел. (044)-5292244.

Comments are closed.