Ми ніколи б не почули пісню до фільму «Титанік», якби мати знаменитої канадської співачки в 1967 році не пішла порадитися зі священиком про свою чергову вагітність, пише Кіріос.

На той час Тереза ​​Діон вже виростила 13 дітей, жертвуючи їм кожен день свого життя, пишуть автори. Коли жінка зрозуміла, що знову вагітна – цього разу маленькою Селін – вона була в розпачі і невпевненості з приводу того, чи зможе вона виносити і виростити ще одну дитину.

«Більше 20 років моя мати крутилася, як білка, в нескінченному циклі – прання, прасування, домашня робота – 365 днів на рік. У рік мого народження останні дві дитини – двійнята Поль і Поліна – повинні були піти в школу, і моя мати думала, що нарешті отримає трохи вільного часу. І тут вона знову завагітніла», – розповідала Селін Діон в інтерв’ю журналу Hello!

Вражена жінка пішла до парафіяльного священика, щоб порадитися, чи можна хоча б в такій ситуації перервати вагітність. Однак священик не пішов на компроміс і повторив, що вчення Церкви не дозволяє вбивати дітей в утробі матері, що це проти природи і Божого плану.

«Він сказав моїй матері, що вона не має права йти проти природи. Тому, визнаю, що в певній мірі я зобов’язана життям цьому священику », розповідає співачка.

Коли Тереза ​​Діон отримала цю відповідь, вона знайшла в собі сили подолати слабкість.

«І вона любила мене так само віддано, як любила всіх своїх дітей», – каже Селін Діон.

Comments are closed.