17 червня о 14:30 у Маріїнському парку м.  Києва біля поклінного хреста буде звершений молебень за збереження християнських сімейних цінностей та про дарування миру Україні. У храмах та монастирях Української Православної Церкви Московського Патріархату благословляється піднести молитви, щоб Господь не допустив поширення серед  боголюбивого народу проявів содомських гріхів. Про це оголосив у своєму посланні  до вірних УПЦ МП Митрополит Онуфрій, пише РІСУ.

Предстоятель УПЦ МП закликав владу не допустити проведення такого маршу у столиці.

У звернені, поширеному прес-службою УПЦ МП 11 червня, наголошується:

«Вкотре наша Церква наголошує, що проведення подібних заходів — це публічна та відверта пропаганда гріха, зокрема, статевих збочень. Це може завдати непоправної шкоди чистим серцям і душам наших дітей та, більше того —  накликати гнів Божий на Українську землю, на якій і без того вже кілька років поспіль проливається невинна кров українців. Священне Писання рішуче засуджує содомський гріх та будь-які інші протиприродні відхилення.

Ми поважаємо світогляди та інтереси інших людей. Проте вони не повинні пропагувати гріховні збочення. Неприпустимо урівнювати гріх із дарованою Богом свободою. А тому, відчуваючи відповідальність перед Богом і людьми, турбуючись про сучасне та майбутнє покоління, звертаємось до вас, шановні можновладці, з проханням не допустити проведення у столиці нашої Держави — м.  Києві, маршу представників ЛГБТ-спільнот».

Comments are closed.