Авто настоятеля Києво-Печерської лаври митрополита УПЦ МП Павла знову потрапило в пригоду, йдеться в сюжеті ТСН.

Як йдеться у матеріалі, дорогий позашляховик «Мерседес» зачепив автомобіль «Пежо» на мосту Патона в Києві та почав тікати з місця ДТП.

Дві жінки почали переслідувати авто самого митрополита Павла – настоятеля Києво-Печерської Лаври і знімали все на камеру.

«Кажемо: “Зупиняйся, ти нас вдарив”. А він нам каже, не смішіть мене, це ви мене вдарили, і ще наздоганяли», – розповідає водійка постраждалого авто.

Не сам Павло, а його помічник, Олександр, був за кермом. Саме цей чоловік постійно супроводжує владику на публічних заходах, таких, наприклад як “Ukrainian Fashion Week”. Побачивши телекамеру, водій відразу сідає у дорогий позашляховик і їде, навіть не підписавши протокол.

Автомобілі намісника Лаври зазвичай мають номер 0004. Є седан за 100 тисяч доларів з цим номером, на якому роз’їжджає Павло, а тепер ось цей позашляховик. Авто, яке добре знають у поліції.

На його кермувальників, запевняють автори, вже не один раз складали адмінпротоколи. Але цього разу штрафом не обійдеться – прихожанки Олена та Зінаїда не готові підкладати другу щоку. І не чекатимуть суда Божого, а підуть до людського.

У Лаврі факт ДТП не заперечують і теж готові судитися.

“Здавалося б, ревні прихожанки могли б і пробачити водієві самого митрополита кілька подряпин і його втечу, але Бог один, а церкви у них різні”, – підсумував автор сюжету.

«Я живу за містом і ходжу до церкви, яка там є – Київського Патріархату», – каже постраждала.

Comments are closed.