Напередодні дня всіх святих, які на землі Запорізькій просіяли, у храмі на честь пророка Іллі в селі Заповітне, настоятель храму разом із працівником виявили на внутрішній стіні храму надприродне відображення ікони святителя Миколая. Зображення було виявлено на стіні безпосередньо на місці розташування ікони, повідомляє прес-служба Запорізької єпархії УПЦ МП.

Особливо примітний факт, що зображення на іконі й на стіні відрізняються: на стіні святитель відображається під деяким кутом нахилу, видно відмінності зовнішності.

Крім того, видно відмінність розташування євангеліє і благословляючої руки. На стіні також проглядаються силуети Спасителя та Пресвятої Богородиці.

Нещодавно автори неофіційного рупору УПЦ МП так званої “Спілки православних журналістів” стали свідками, як розп’яття біля будівлі українського парламенту замироточило під час молебню за збереження християнських сімейних цінностей.

За дивним збігом обставин, попередній такий випадок віруючі зафіксували 18 травня 2017 року під час молитовного стояння біля парламенту у зв’язку з небезпекою ухвалення, на думку Московського Патріархату, антицерковних законів №№ 4128, 4511.

Автори “СПЖ” часто стають свідками різноманітних “чудес”.

Comments are closed.