Голова УГКЦ Патріарх Святослав звернувся до українців з новорічним і різдвяним привітаням, в якому закликав зробити крок у майбутнє.

“Перебуваючи на порозі 2019 року, входячи в цей Новий рік та новий час, ми відчуваємо певну тривогу. Адже увесь світ переживає тривогу. Ми бачимо, як Європа перебуває в стані неспокою, а весь світ відчуває, що перед нами може бути період нестабільності. Зрештою, усе нове викликає тривогу і природний страх. Тому я закликаю вас зробити крок у майбутнє в любові до Бога, до своєї Батьківщини і до ближніх”, – сказав Патріарх Святослав.

За його словами, українці мають провести святковий період саме в любові, бо вона долає страх і допомагає прожити наше життя сповна.

“Апостол Іван зазначає: “Там, де є любов, немає страху”. Любов усуває страх. Зробімо в цій любові, яку Господь, народжуючись у таїнстві Різдва, відкриває і дарує нам, крок у Новий рік, – у любові, яка навчить нас не боятися, а перемагати, у любові, яка буде силою, щоб розвивати й будувати нове краще життя”, – наголосив Предстоятель УГКЦ.

“Нехай Божа любов супроводжує нас у Новому році й буде нашим благословенням. “Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина свого єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне”, – написано в Євангелії. Нехай ці слова будуть новорічним вітанням, з яким ми ввійдемо у Новий 2019 рік! З Новим роком і Різдвом Христовим!” – привітав усіх українців Блаженніший Святослав.

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”y9oq5qrxsj” data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”h4mg6bjebr” data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_html shortcode_id=”hytm2nwx2x”]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSI1MTUiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vZW1iZWQvMzJEOGJVUzRKRFkiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=[/cmsmasters_html][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Comments are closed.