Поки віряни обговорюють долю Свято-Успенської Києво-Печерської лаври – чи перейде вона в ПЦУ або ж залишиться у РПЦ в Україні , “захоплять” її або “не відпустять” – її вже захопили сатаністи, причому давно. Більш того, вони навіть проникли в Синод Московського Патріархату.

Таку думку висловив у колонці для видання Церкваріум оглядач Володимир Мельник у відповідь на зізнання намісника Києво-Печерської лаври, митополита Павла (Лебедя), який днями із радістю розповідав, як “проклянув” на смерть кількох музейників, що не бажали залишати одне з приміщень на території Лаври.

“А що я не так зробив?”, – дивується він (митрополит Павло, – ред). І правда, в системі антихристиянського світогляду він зробив все вірно, за заповітами людиновбивці. Адже анти-християнство – це “християнство навпаки”, його підміна та насмішка. Підміна Євангелія (тобто “благої вісті”) – зловістям, любові – ненавистю, доброзичливості – прокльонами, а Життєдавця – людиновбивцею. У цьому світлі і “чудеса” відповідні”, – йдеться у публікації.

Автор статті додає: “Якщо в християнстві диво пов’язане із захистом, життям і зціленням, то в анти-християнстві – все навпаки: антихристові “чудеса” несуть хвороби і смерть”.

Зокрема, Павло з радістю розповів про таке “диво” щодо набридливої журналістки, яку він прокляв: “Господь показав чудо! Вона двічі була вагітна, але жодного разу не народила. Господь не удостоїв її стати матір’ю”.

“Для антихристового служителя чужий біль і нещастя і є “справжнім чудом” його “господа”, – зауважив релігійний оглядач.

Comments are closed.