Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній долучився до Всеукраїнського переписування Біблії.

Для того, аби власноруч написати вірш зі Священного Писання на сторінках унікальної рукописної Біблії, Предстоятель 3 квітня відвідав Українське Біблійне товариство, що організувало спеціальний захід, присвячений проекту, повідомляє прес-служба ПЦУ.

У своїй промові Владика зазначив, що Біблія – це те джерело знань, яке дає нам відповіді на будь які запитання сьогодення.

“Майже у кожного є Священне Писання, але, більшість, на жаль, лише мають вдома Книгу книг, але не втілюють в життя істини, дані нам Богом, Який прийшов, втілився, був одним серед нас”, – наголосив митрополит.

Предстоятель також нагадав всім про те, що свого часу Святійший Патріарх Філарет багато зробив для того, аби великим накладом була видана Біблія українською мовою. Важливу роль у цьому відіграло й Українське Біблійне товариство.

“Ви є проповідниками Слова Божого, вічних цінностей, які містяться саме в Священному Писанні”, – додав Митрополит.

Довідка

Проект “Всеукраїнського переписування Біблії”, ініційований Українським  Біблійним Товариством, стартував 2 червня 2018 року. Заздалегідь підготовлені аркуші, з яких згодом буде сформована книга, заповнюються християнами з усіх куточків України. Цей проект внесено в Національний реєстр рекордів України та номіновано на світовий рекорд. Очікується, що загалом до створення цієї Біблії долучаться понад 30 тис. учасників.

Comments are closed.