Третій рік поспіль в Ірпені Київської області відбувається навчання за курсом “Фінансова свобода”, аби кожна помісна церква могла практикувати основні принципи фінансової свободи: віддавати, набувати і розпоряджатися.

Про це повідомляє “Релігія в Україні” з посиланням на сайт баптистів України.

Так, чергова зустріч-навчання відбулась 24 вересня в ірпіньському Центрі християнського життя. 40 тренерів та  інструкторів, які ведуть або хочуть розпочати групи, приїхали з різних областей України.

Курс “Спосіб життя у фінансовій свободі” налічує 21 урок. Консультантами у підготовці тренерів та інструкторів були Авраам Байбл, Павло Трошин та Андрій Талько. Служителі проводили семінари, давали поради, ділилися досвідом. Також були живі дискусії та свідчення про те, що Бог зробив у фінансовій сфері в особистому житті і в житті церков.

Андрій Талько, пастор новоутвореної церкви “Джерело життя” (м. Житомир) розповів, як курс “Фінансова свобода” проходить у Житомирський області. Він розпочав курс для усієї церкви саме після навчання в Ірпені. Окрім 105 членів помісної церкви до курсу приєдналися і нецерковні люди.

Загалом навчання пройшли 140 людей.

“Церква отримала великі духовні і фінансові благословення. Люди приходили до Бога, відмовлялися від кредитів, віддавали борги. Щомісяця (до навчання) орендну плату за приміщення, де проходять богослужіння, оплачували в борг, а після курсу – фінансів вистачало”, – пише сайт баптистів.

Такі зустрічі з навчання проходитимуть на постійній основі щомісяця. Наступна зустріч з підготовки тренерів відбудеться 22 жовтня.

Comments are closed.