15 листопада уся повнота Православної Церкви України вітає свого Предстоятеля, Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, з 10-річчям його архієрейської хіротонії.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ПЦУ у Facebook.

“Благодать Святого Духа, яка зійшла під час хіротонії 15 листопада 2009 року, поставила Вас на високе служіння у Церкві Христовій. Ваше Блаженство Митрополит Епіфаній, Ви прийняли тоді на себе не лише сан єпископа, але й велику відповідальність перед Богом та усіма православними України за працю на Ниві Христовій, яку продовжуєте гідно звершувати в історичний період для нашого народу”, – йдеться у повідомленні.

У день архієрейської хіротонії владики прозвучали такі слова: “Роби все можливе для утворення в Україні єдиної помісної Православної Церкви”.

“Сьогодні ж Ви, Ваше Блаженство, – її Предстоятель. Сам Бог через соборний голос Церкви обрав Вас для цього служіння і як спадкоємцю апостолів ввірив приводити людей до Христа”, – додали у ПЦУ.

“Нехай Господь допоможе Вам об’єднати в Україні всіх православних навколо Київського престолу і надалі благословляє Вас душевними та тілесними силами утверджувати духовну незалежність українського народу”, – побажали клірики Предстоятелю ПЦУ.

Comments are closed.