Незрячі діти з різних куточків України спільно із вокальною формацією “Піккардійська Терція” записали альбом різдвяних пісень, який вже можна прослухати на YouTube-каналі громадської організації “Українська спілка інвалідів”.

У записі взяли участь юні учасники всеукраїнського інклюзивного мистецького проекту “Казка на білих лапах”.

Як повідомили на Facebook-сторінці ПЦУ, ще на початку осені у Львові митрополит Епіфаній благословив цю добру справу та особисто кожну незрячу дитину, яка взяла участь у записі альбому.

“Кожен із нас покликаний нести добро та проявляти любов до ближніх, які нас оточують. Ви всі обдаровані талантами, тому не потрібно їх приховувати, а треба розвивати. Бажаю вам опіки Божої Матері та благословіння від Господа нашого Ісуса Христа”, – сказав тоді на зустрічі Предстоятель.

“Казка на білих лапах” – це не просто вишуканий та милозвучний подарунок талановитих незрячих дітей до Різдва Христового нам усім, а це свідчення того, що люди з інвалідністю мають надзвичайний творчий потенціал та створюють унікальні твори мистецтва, наголосили у ПЦУ.

“І сьогодні, у Міжнародний день незрячих, задумаймося над тим, як кожен із нас може допомогти цим людям втілити їхні таланти у життя. Господь же піклується про нас усіх, тож ми, Його діти, також маємо втілювати Його головну заповідь та любити й турбуватися про своїх ближніх”, – йдеться у повідомленні від 13 листопада.

Comments are closed.