Муфтій Духовного управління мусульман України “Умма” Саід Ісмагілов підтримав Андрія Юраша у ситуації, пов‘язаній з визначенням результатів конкурсу на посаду голови Держслужби з етнополітики та свободи совісті.

“Однозначно зупинятись не можна, і раджу вам йти далі. Тим більше, що зі своєю роботою ви впорались дуже добре, з нашого боку зауважень до вашої роботи немає, ви працюєте компетентно”, – зазначив духовний лідер українських мусульман у коментарях під постом Юраша в Facebook.

Читайте також: Юраш: вибивання мене на етапі співбесіди – абсолютно маніпулятивний маневр

Нагадаємо, 23 листопада у відкритому доступі з’явився лист на підтримку кандидата на посаду голови Державної служби з питань етнополітики та свободи совісті Андрія Юраша, адресований президенту Володимиру Зеленському, прем’єру Олексію Гончаруку та міністру культури, молоді та спорту Володимиру Бородянському.

Президента, прем’єра та міністра закликають ухвалити зважене державницьке рішення з цього питання, а Національне агентство з питань державної служби скасувати необ’єктивні результати співбесідий призначити Юраша головою Державної служби з питань етнополітики і свободи совісті.

Раніше Релігійна правда повідомляла, що Офіс президента хоче зробити новим керівником департаменту з питань релігій та національностей Міністерства культури Юрія Решетнікова. Його називають “людиною керуючого справами РПЦ в Україні митрополита Антонія та мецената цієї релігійної структури Вадима Новинського”.

Comments are closed.