Парафію Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ у Джилонгу (штат Вікторія, Австралія) очолив о.Юрій Тиченок, повідомляє Укрінформ.

“У п’ятницю, 20 грудня, у Мельбурн з родиною прибув о. Юрій Тиченок зі своєю дружиною Марією та трьома синами Юрієм, Святославом та Юліаном”, – йдеться у повідомленні на сайті Української греко-католицької церкви в Австралії, Новій Зеландії та Океанії.

Як зазначається, “Єпархія рада вітати о. Юрія та його родину”. “Ми просимо Божого благословення місії нового пароха, о. Юрія Тиченка”, – йдеться у повідомленні.

О. Юрія було призначено у парафію Джилонга, яка майже два роки залишалася без пароха. 39-річний Юрій Тиченок народився в Самборі, його дружина Марія – у Львівській області, де також з’явилися на світ два їхні старші сини. Наймолодший Юліан народився у Принц-Джорджі, Б.К., Канада: о.Юрій  впродовж п’яти років служив у Нью-Вестмінстерській єпархії в Канаді. Звідти його було призначено у австралійську єпархію.

“З нагоди приїзду нового пароха духовенство та Парафіяльна Рада Покрова Пресвятої Богородиці Джилонґа запрошує усіх парафіян з родинами та друзями привітати о.Юрія в  неділю, 22 грудня 2019 року”, – зазначається на сайті.

Comments are closed.