Рік тому на першосвятительський престол було інтронізовано Блаженнійшого Митрополита Епіфанія, повідомляє пресслужба Православної Церкви України.

“Разом з усіма атрибутами предстоятельської влади Його Блаженство прийняв і відповідальність за становлення та розвиток нашої єдиної помісної Української Православної Церкви”, – йдеться у повідомленні.

Митрополит Київський і всієї України Єпіфаній під час його Інтронізації в Соборі Святої Софії Київської, 3 лютого 2019 / УНІАН

З нагоди першої річниці пресслужба ПЦУ опублікувала зворушливе відео, в якому розповідається, чим запам’ятався перший рік предстоятельства Митрополита Епіфанія та як змінилося за цей час життя Православної Церкви України.

Перший рік Предстоятельства Блаженнійшого Митрополита Епіфанія

Рік тому на першосвятительський престол інтронізовано Блаженнійшого Митрополит Епіфаній. Разом з усіма атрибутами предстоятельської влади Його Блаженство прийняв і відповідальність за становлення та розвиток нашої єдиної помісної Української Православної Церкви. Чим запам’ятався перший рік Предстоятельства Митрополита Епіфанія та як змінилося за цей час життя Православної Церкви України – дивіться у відео.

Posted by Православна Церква України on Friday, January 31, 2020

У неділю, 2 лютого, з нагоди річниці інтронізації у Свято-Михайлівському Золотоверхому кафедральному соборі відбудеться святкова Божественна літургія, яку очолить Епіфаній у співслужінні архієреїв та численного духовенства.

Comments are closed.