Вийшов перший номер журналу “Помісна Церква” у новому 2020 році.

Про це повідомляє Синодальне видавничо-просвітницьке управління ПЦУ у Facebook.

Зокрема, у повідомленні нагадали, що нещодавно, у грудні 2019 року Православна Церква України всією повнотою святкувала першу річницю Об’єднавчого Собору.

“Напередодні відбулось засідання Священного Синоду та перший Архієрейський Собор, тому у цьому номері журналу ознайомимо читачів з рішеннями цих органів управління Церкви, а також підсумковою доповіддю Предстоятеля – Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія”, – повідомили у ПЦУ.

Щодо значення згадуваного Об’єднаного Собору для України і світового Православ’я своїми роздумами на сторінках видання ділиться архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон.

Голова інституту Церковної історії митрополит Димитрій розповість вже про п’ятого митрополита Київського.

“Українська служба ВВС поспілкувалася з Блаженнійшим Митрополитом Епіфанієм. Предстоятель змістовно відповів на безліч запитань стосовно Церкви України, її відносин з державою, здобутків за минулий прожитий рік, процесу визнання Православної Церкви України іншими Помісними Церквами. Це інтерв’ю також надруковане на сторінках нашого журналу”, – додали у ПЦУ.

Також видання ознайомить читачів з основними подіями Київської Митрополії за минулий місяць.

Протоієрей Георгій Коваленко до свята Різдва Христового знайшов класичні і неочевидні сенси цієї величної події, якими поділився із читачами журналу.

Запитуйте про свіжий номер українського церковного вісника “Помісна Церква” при кафедральних соборах своєї єпархії.

Також ви можете придбати щомісячне видання на офіційній Facebook-сторінці Синодального видавничо-просвітницького управління.

Comments are closed.