Учасниці протестних акцій РПЦвУ, які відбулись 26 лютого біля парламенту, Кабміну й Офісу президента, розповіли, що вони очікують на прихід царя, який буде правити не тільки Святою Руссю, тобто Україною, Росією і Білоруссю, а й усім світом.

Відео-коментар прихильниць Російської Церкви в Україні виклав у YouTube користувач Іван Проценко.

Зазначимо, що серед озвучених вимог протесту вірян і духовенства РПЦвУ було скасування “антиконституційного” указу Володимира Зеленського та постанов Кабінету міністрів про електронні послуги населенню, зокрема  “Е малятко” і “Україна в смартфоні”. Заразом вимагали скасування виїзду на територію Росії за закордонним паспортом.

На запитання Проценка, чому вони приїхали на мітинг, одна з вірянок відповіла:

“Ми прихали з приводу того від 96 року людей обманули і дали всім ідентифікаційний кодовий номер. Це система антихриста. Після ідентифікаційного номера – біопаспорт (біометричний паспорт, – ред.). І там написано: “Я відрікаюсь від Христа”. Зашифровано! Люди про це не знають… [Це було для того зроблено] щоб людина не змогла перехреститись, не могла хвалити Бога!”

Вона повідомила, що на мітинг зібрались люди зі всієї України і навіть із “сусідніх країн”.

“Тому що це і Білорусія, і Росія, і Україна – це Святая Русь, три рідних сестри. Ми проти НАТО, проти Євросоюзу. Ми за Святую Русь! За царя! За віру, за царя, за Вітчизну! За пророцтвом, в України, Росії і Білорусі буде цар з роду Романових. Після війни світової. Ще її не було, але буде”, – заявила жіночка.

На уточнювальне запитання, чи чекають вони на російського царя, який буде Романовим, вона сказала: “Буде Романов, буде цар, буде Святая Русь”.

Водночас інша вірянка додала: “Цар буде усього світу, а не російського”. “Усього світу буде цар!” – підтвердила перша жіночка.

“Уже таких депутатів, 500 чи 600, на наших шиях не буде. Один буде, як раніше був. І Русь Свята воскресне!” – наголосила друга вірянка.

Comments are closed.