У середу, 25 березня, о 12:00 Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній провів спільну молитву за здоров’я хворих на коронавірус і лікарів.

Про це повідомляється у публікації на сторінці митрополита у Facebook, де також була опублікована відеотрансляція з Михайлівського собору.

Зараз всі наші серця з’єднані воєдино у молитві до Господа. Просімо допомоги Божої у боротьбі з пандемією, щоб Лікар душ і тіл наших подав одужання тим, що хворіють. Молімося за медичних працівників, за всіх, хто жертовно служить ближнім, та один за одного. В цей нелегкий час, як і завжди, Церква з тобою!

Опубліковано Митрополит Епіфаній Середа, 25 березня 2020 р.

“Зараз всі наші серця з’єднані воєдино у молитві до Господа. Просімо допомоги Божої у боротьбі з пандемією, щоб Лікар душ і тіл наших подав одужання тим, що хворіють. Молімося за медичних працівників, за всіх, хто жертовно служить ближнім, та один за одного. В цей нелегкий час, як і завжди, Церква з тобою”, – написав митрополит Епіфаній.

Нагадаємо, що ВРЦіРО оголосила 25 березня днем молитви і посту за Україну. У зв’язку з цим Церкви і релігійні організації України будуть об’єднані в пості й молитві.

Об’єднатися опівдні у молитві усіх християн також закликав Папа Римський Франциск. За словами Глави УГКЦ Святослава, спільна молитва відбудеться о 13:00 за київським часом. Її транслюватимуть на каналі “Живого ТБ” в мережі YouTube та сторінці “Живого ТБ” у Facebook.

Comments are closed.