Черкаський мтрополит РПЦвУ (УПЦ МП) Софроній Дмитрук погрожував проклянути “співробітника Нацполіції” за запитання про авторейд з “освяченням міста”, який було проведено з порушенням правил дорожнього руху.

Своєрідний автомобільний хресний хід відбувся у Черкасах кілька днів тому. На відео можна побачити, що шестеро людей, зокрема, дитина, стоять у відкритому кузові авто під час руху, що є порушенням ПДР.

Журналіст Валентин Чернявський зателефонував митрополиту Софронію із запитанням про порушення, представившись патрульним Нацполіції, однак замість пояснень отримав погрози прокльонами.

Відео з розмовою Чернявський опублікував у Facebook.

“Ви щось мені пред’являєте? То я з вами розберуся. Правила не гірше за вас знаю”, – відкинув обвинувачення митрополит, заявивши також, що дитини у багажнику не було.

Щоправда, відео свідчить про протилежне.

Всі ж бачили своєрідний флешмоб священників московського патріархату? Катаються в багажниках по українських містах і поливають водою тротуари. В Черкасах навіть дитину всадили в пікап. Правила дорожнього руху для цих громадян не писані?Старший лейтенант патрульної поліції Короненко Віктор (завжди мріяв бути поліцейським) подзвонив митрополиту Софронію, аби нагадати про ПДР. Спойлер! Тепер патрульний проклятий😔P.S. Після цього дзвінка мене звільнять з лав поліції?P.S.2 А наступної середи не пропустіть ефір Хто як живе?

Опубліковано Валентином Чернявским Середа, 25 березня 2020 р.

Також митрополит РПЦвУ погрожував зателефонувати начальнику поліції та наскаржитись на “патрульних”.

“По моєму благословенню вони виїхали і освятили всі Черкаси, щоб не було тої зарази, яка прийшла до нас в Україну. Що ви до тих ще… Атеїсти! Богоборники! Я вас прокляну всіх, якщо ви хочете. Я вас отставлю і до диявола пошлю. Бачте, як йому не нравиться”, – заявив Софроній, уточнивши, що тепер “має право” проклинати людей.

Comments are closed.