Під Верховною Радою віряни РПЦвУ (УПЦ МП) молились проти “сатанинських документів”, зокрема, біопаспортів, а також 4G/5G-інтернету, про впровадження чого йшлося на засіданні парламенту.

Як повідомляє АРnews, невідомо, що саме віряни, окрім біопаспортів, вкладають у поняття “сатанинські документи”. Учасники молебню заявили, що їх “не благословили на те, щоб вони давали інтерв’ю”.

Натомість представники Московського Патріархату розповіли журналістам про церкву Олександра Невського, яка раніше була розташована на місці пам’ятника Ватутіну у Маріїнському парку біля будівлі парламенту.

Після того, як її підірвали, за словами оповідачів, церква існувала тільки як “намет під Радою”. Потім хтось зніс і цей намет. Тому зараз вони поставили на цьому місці хрест, щоб на них звернули увагу і відновили церкву.

Учасники молебню також повідомили, що є вірянами РПЦвУ і виступають проти біопаспортів, тому що “там вказуються тільки цифри, а це — позначки диявола”.

А також вказали на те, що в кожному такому паспорті присутні чіпи, які “контролюються супутниками і таким чином перетворюють людей на біороботів”.

Також віряни виступають проти введення 4G/5G, так як “це викликає ракові пухлини”, передає Духовний фронт України.

Зазначимо, що прихильники РПЦвУ проводять численні акції і протести проти біометричних паспортів. Но одному з таких зібрань вірянки РПЦвУ заявили, що вони виступають не тільки проти “системи антихриста”, а й просто “за віру, за царя, за Вітчизну”.

“За пророцтвом, в України, Росії і Білорусі буде цар з роду Романових. Після війни світової. Ще її не було, але буде”, – заявила одна з жіночок.

Comments are closed.