Православна Церква України опублікувала тизер документального серіалу “Я священник”.

“Це історії людей, які поруч з нами: у святкові та радісні дні, у важкі та скорботні моменти. Це історії людей, які випромінюють світло надії та любові, розмови з якими сповнюють нас життєдайними силами, а відкритість та щирість яких допомагає нашій вірі ставати ще глибшою та міцнішою”, – йдеться у публікації ПЦУ на Facebook.

Тизер серіалу "Я священник"

Це історії людей, які поруч з нами: у святкові та радісні дні, у важкі та скорботні моменти. Це історії людей, які випромінюють світло надії та любові, розмови з якими сповнюють нас життєдайними силами, а відкритість та щирість яких допомагає нашій вірі ставати ще глибшою та міцнішою. Це історії про незвичайних звичайних людей, які ми покажемо вам у документальному серіалі «Я священник». Зйомки перших серій відбулися наприкінці літа – на початку осені минулого року. Цієї весни ми планували відзняти ще 4 історії, проте карантин вніс свої корективи і поставив цю роботу на паузу. Ми переконані, що зараз, у цей непростий період, духовна підтримка та світлі історії потрібні всім нам, як ніколи раніше, тож вирішили не чекати, а розпочати показ серіалу вже найближчим часом. Підписуйтеся на нашу сторінку в YouTube www.bit.ly/2LHBrIv та стежте за новинами в соціальних мережах, щоб не пропустити жодної серії «Я священник».#Церква_з_Тобою

Опубліковано Православна Церква України Середа, 8 квітня 2020 р.

Зазначається, що знімання перших серій відбулися наприкінці літа – на початку осені 2019 року.

“Цієї весни ми планували відзняти ще 4 історії, проте карантин вніс свої корективи і поставив цю роботу на паузу. Ми переконані, що зараз, у цей непростий період, духовна підтримка та світлі історії потрібні всім нам, як ніколи раніше, тож вирішили не чекати, а розпочати показ серіалу вже найближчим часом”, – повідомили у пресслужбі ПЦУ.

Згодом на YouTube каналі ПЦУ з’явиться перша серія серіалу “Я священник”.

Comments are closed.