Телеведучий і генеральний директор російського каналу «Спас», який належить РПЦ, Борис Корчевніков заразився коронавірусом. Про це повідомляє видання Baza.

За словами колег Бориса, кілька днів тому він прийшов на зйомки «з усіма ознаками хворої людини». У той же день він здав тест на коронавірус – результат виявився позитивним.

Корчевніков самоізолювався у себе вдома в Москві, де і продовжує лікування. Він зробив повторний тест, результат якого поки невідомий.

Нагадаємо, Корчевніков, який неодноразово відвідував окупований Крим і веде пропагандистські передачі на телеканалі “Росія 1”, приїжджав в Україну в жовтні минулого року з метою збору коштів на відновлення лікарні з храмом святого Агапіта у Києво-Печерській лаврі.

За словами депутата, росіянину дозволили в’їхати на територію України після закінчення заборони на в’їзд і відсутності даних про вчинення ним дій, що містять загрозу національній безпеці.

На телеканалі “Росія-1” Корчевніков веде програму “Доля людини”. А від травня 2017 року Корчевніков – генеральний директор і генеральний продюсер першого громадського православного телеканалу “Спас”. Від 28 червня 2019 року – член Громадської палати Росії.

Comments are closed.