Церкву Св. Петра Могили ПЦУ у Маріуполі ввечері 29 квітня відключили від електроенергії, через що служителям, які протягом багатьох років годують нужденних, довелося готувати їжу просто на багатті.

Про це повідомив настоятель церкви Роман Перетятько, передає видання 0629.

За його словами, на підстанцію, що живить храм, приїхали представники енергокомпанії та відключили цей об’єкт від живлення. Причина, яку озвучили служителям храму, – борги за електроенергію.

Але, як стверджує Перетятько, заборгованості за світло у церкви немає.

“Ми все оплачуємо Вчасно. Всі квитанції в наявності, – зазначив Роман Перетятько і показав квитанції. – Це саме ця квітанція, але вони не бачать гроші, що прийшли на рахунок”.

“Ми неурядова організація, але для енергокомпанії – юридична особа”, – нарікає Роман Перетятько.

Та навіть у такій ситуації в храмі Петра Могили ПЦУ не припинили робити свою добру справу – щодня годувати жебраків, бездомних, голодних.

У зв’язку з ситуацією готувати їжу для вірян мали просто у дворі на багатті.

На щастя, близько другої години дня четверга, 30 квітня, електропостачання храму було відмовлено, про отець Роман повідомив в соцмережах.

Наші молитви почути, світло в храмі є !Дякую всі не байдужим, хто оперативно долучився до вирішення цієї проблеми. Разом ми можемо звернути гори. Ще раз СЕРДЕЧНО дякую всім причетним.

Опубліковано Романом Перетятьком Четвер, 30 квітня 2020 р.

Comments are closed.