Народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” Володимир Ар’єв вважає, що дії священнослужителя РПЦвУ, який влаштував скандал у редакції газети “Молодий буковинець” – це “біотероризм”. Про це Ар’єв написав на своїй сторінці у Facebook.

“Нещодавно було відео, як черкаський митрополит проклинав по телефону поліцейського, який зробив зауваження за “антивірусні” мобільні кропильниці з кузова пікапа, бо за ПДР людям в кузові перебувати не можна. Проклинав! Це як в‘яжеться з вченням Христа?”, – написав він.

“Тепер ще краще! Чернівецька газета “Молодий Буковинець” написала про можливий коронавірус у місцевого ієрарха Мелетія. Після чого в редакцію вломився архімандрит Нікіта, демонстративно накашляв на журналістів, а потім написав заяву в СБУ з вимогою закрити редакцію на карантин! Матеріал і копія епічної заяви в коментарях, прочитайте, не пожалкуєте! Біотероризм московських священників в чистому вигляді!”, – додав народний депутат.

“У мене мову відібрало, коли я побачив цю історію. Це пряма кримінальна стаття, за умисне зараження. Злісне хуліганство, як мінімум. Але за Божим Судом за такі речі відповідь теж не забариться. Якою мірою ви міряєте, такою буде відмірено і вам”, – повідомив Володимир Ар’єв.

Як повідомлялося раніше, хворий на COVID-19 архімандрит РПЦвУ увірвався до редакції і кашляв на журналістів.

Comments are closed.