Пророцтво старця Іоанна (Крестьянкіна), ймовірно, стосується пандемії коронавірусу. Таке припущення зробив митрополит Псковський і Порховський Тихон (Шевкунов) в ефірі телеканалу «Спас», повідомляє  РИА «Новости».

«Два, може бути, три рази у нього (Іоанна Крестьянкіна, – ред.) були особливі надприродні пророчі одкровення. І ось – це одкровення, яке тривало дві ночі поспіль: побачивши щось страшне, що він не повинен був нам переказати, він записав це на папірці», – сказав митрополит Тихон.

За його словами, цей папір і зараз можуть побачити туристи в келії отця Іоанна. На ній написано: «Стій і дивись, що Я допустив для вашого напоумлення без раптової кончини людей. Винних не шукайте, винних не шукайте! Моліться! Будьте в житті завжди і в усьому обережні».

«Ми ці слова не розуміли, але чесно опублікували. Я не можу на сто відсотків сказати, що це відноситься до теперішніх часів, але дуже схоже», – підсумував митрополит Тихон.

Архімандрит Іоанн (Крестьянкін) жив в Псково-Печерському Свято-Успенському монастирі з 1967 по 2006 роки. Митрополит Тихон, який також був насельником цієї обителі, раніше говорив, що познайомився зі старцем в 1982 році.

Comments are closed.