У Чернівецькій області суд повернув поліції адміністративну справу щодо священника, якого правоохоронці вирішили притягнути до відповідальності через порушення карантину у Великодню ніч в селищі Красноїльськ.

Про це йдеться у матеріалах Сторожинецького районного суду, пише molbuk.ua.

Зазначається, що 19 квітня в Красноїльську настоятель церкви Святої Покрови організував релігійне зібрання громади без захисних масок церкві в кількості понад 10 осіб.

Сторожинецький районний суд вирішив повернути Сторожинецькому відділу поліції адміністративну справу щодо священика. У рішенні вказано, що воно оскарження не підлягає.

Раніше повідомлялося, що у Великодню ніч в одному з храмів Української Православної Церкви Московського Патріархату у селищі Красноїльськ Сторожинецького району очевидці зняли відеоролики, які свідчать про ігнорування священниками та вірянами всіх норм карантину.

Нагадаємо, 28 квітня Херсонський міський суд закрив справу щодо секретаря Херсонської єпархії УПЦ МП і священика Свято-Духовного кафедрального собору Максима Тарасенка, якого підозрювали у порушенні правил карантину.

Comments are closed.