Охоронець нардепа Олега Ляшка Євгеній Стіпанюк встряг у публічний скандал через неадекватну поведінку на дорозі і погрози зброєю іншим учасникам дорожнього руху.

Відповідне відео опублікувала на Facebook користувачка Alise Kool.

Інцидент стався у неділю, 7 червня, коли Аліна з чоловіком їхали вулицею Заболотного у Києві, а саме на відрізку шляху між парком “Феофанія” і Арт Моллом.

“Рухаючись у другому ряду, мали нахабство не пропустити цю особину, яка дуже поспішала. В результаті цей невідомий обігнав нас і різко загальмував, щоб сталася зупинка двох авто”, – пояснила Аліса.

СЛАБОНЕРВНЫМ НЕ СМОТРЕТЬ!!!____________________________________Сегодня 7.06.20 мы с моим мужем двигались на авто по ул . Заболотного, на отрезке парк Феофания – Арт Молл, г. Киев. Двигаясь во втором ряду, имели наглость не пропустить данную особь, которая очень спешила. В результате, данный неизвестный , обогнал нас и резко затормозил, дабы произошла остановка двух авто. Далее вы можете видеть на видео.Заявление в полицию написано.Жаль, на видео не видно номера авто, тк как только неизвестный начал угрожать оружием, я выскочила из машины. Но хорошо видны лицо, марка авто, номера авто начинались на СВ……И это столица, Украина, 21й век…..Будьте осторожны на дорогах 🙏🏻 Всем спасибо за репост, дабы дать огласку данному происшествию !#киев #украина #мвс #полиция #олегляшко

Опубліковано Alise Kool Неділя, 7 червня 2020 р.

Аліна почала знімати на телефон, коли чоловіки вийшли з авто, щоб поспілкуватися.

На відео видно, як “невідомий”, якого у соцмережах швидко упізнали як Стіпанюка, вийшов з авто і почав розмову з чоловіком Аліси. І манера його спілкування не виглядала доброзичливою.

Ймовірно, що аргументи Стіпанюка у цій суперечці і самому йому видались не надто переконливими, тому він вирішив посилити їх, продемонструвавши зброю.

На щастя, охоронець Ляшка не став використовувати пістолет за призначенням. Пізніше подружжя написало заяву до поліції.

Стіпанюк з Ляшком

Як з’ясувалося, робота на скандального нардепа не заважає Стіпанюку переймається духовними питаннями – він є послушником Московського Патріархату.

На його сторінці є чимало публікацій і перепостів на релігійну тематику, зокрема, компліментарні новини про митрополита РПЦвУ Онуфрія. Також на сторінці знайшлися світлини Стіпанюка у церковному облаченні.

Зокрема, світлини у церковному облаченні Стіпанюк опублікував у відео, присвяченому нещодавно спочилому протоєрею, який був його духовним наставником.

Мой дорогой друг тебе было бы сегодня 44!Но пути Господни не исповедимы и к сожалению он забирает к себе самых лучших и очень рано, но я знаю и чувствую что ты рядом мой Друг!Наставник!Отец! ПРОТОИЕРЕЙ Игорь Пешко!Царство тебе небесное!

Опубліковано Женею Стипанюком Вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Зауважимо також, що віра не заважає Стіпанюку хизуватися своїми навичками користування зброєю. Принаймні на його сторінці в Instagram є декілька відео, на яких він вправляється у стрілянині.

На момент публікації новини Стіпанюк закрив свою сторінку для вільного доступу.

Comments are closed.