Проєкт “Надія”, який веде римо-католицька релігійна місія “Карітас-Спес Україна” розростається.

Днями єпископ Станіслав Широкорадюк, модератор місії “Карітас-Спес Україна”, перед Конференцією єпископату РКЦ освятив ще один будинок проєкту “Надія”, який був придбаний під Києвом на кошти добродіїв.

Про це повідомляє “Релігія в Україні” з посиланням на Католицький Медіа-Центр.  

Цей будинок стане четвертим в проєкті та третім, який веде місія “Карітас-Спес”. Очікується, що після ремонту та устаткування він зможе прийняти до 20 матерів з дітьми.

Проєкт “Надія” успішно працює під Харковом в смт. Коротич вже понад 9 років і зорієнтований на допомогу самотнім матерям із дітьми, матерям, яким немає куди подітись, або тим, які втікають від сімейного насилля. Наразі місія шукає кошти, щоб розпочати ремонтні роботи у новопридбаному будинку і переобладнати його під потреби проєкту.


19 жовтня 2019 року в селищі Коротич біля Харкова відбулося відкриття Будинку святого Йосипа, який став третім із-поміж тих, які зорієнтовані на допомогу самотнім матерям із дітьми. У ньому можуть проживати вісім матерів з дітьми, які пройшли перший і другий етапи та здатні жити цілком самостійно.

Comments are closed.