Священник Московського Патріархату, який, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, влаштував перегони з поліціянтами на Харківщині та протаранив Lexus, рік не сяде за кермо.

Таке рішення ухвалив суд у Харкові, визнавши священника РПЦвУ Богдана Іванчука винним у втечі з місця дорожньо-транспортної пригоди та порушенні правил дорожнього руху, передає Духовний фронт з посиланням на NewsRoom.

Зазначається, що недавно жителі селища Золочів збирали гроші отцю Богдану на лікування від цирозу печінки.

На перше судове засідання, яке відбулося 11 червня, священнослужитель не з’явився. Наступного разу суд був призначений на 7 липня, а днем пізніше став відомий вердикт. Іванчука не тільки визнали винним, але й зобов’язали виплатити штраф у розмірі 10200 гривень, а також на рік позбавили водійських прав.

Аварія сталася ще 22 квітня. Священник РПЦвУ на Volkswagen спровокував ДТП за участю з авто Lexus, після чого зник з місця події.

Патрульні погналися за машиною, і вже майже за межами міста, в районі Малої Данилівки їм вдалося зупинити транспортний засіб. На першому записі з нагрудних камер патрульних видно, що чоловік нетвердо стоїть на ногах і нерозбірливо вимовляє своє ім’я та дату народження. Від проходження тесту настоятель Вознесенського храму в Золочеві відмовився.

Comments are closed.