Священика РПЦвУ (УПЦ МП) з Володимир-Волинського району Олексія Шарана внесли до бази даних “Миротворець” – неурядової організації, що збирає інформацію про осіб, які вчинили злочин проти нацбезпеки України.

Як зазначається на сайті “Миротворця”, Шаран Олексій Олексійович сприяє російським окупантам та брав участь у пропагандистських заходах Росії (країни-агресора), передає Еспресо.

Як повідомлялось раніше, вказаний священнослужитель РПЦвУ у Facebook привітав Путіна з Днем ангела.

Після цього у селі Галинівка Володимир-Волинського району селяни повісили новий замок на храм преподобного Сергія Радонежського, де й проводив службу Олексій Шаран.

Сам священнослужитель заявив, що привітав Путіна нібито помилково – через “розсилку всім, хто носить ім’я Володимир”.

Центр “Миротворець” просить правоохоронні органи розглянути цю публікацію як заяву про здійснення цим громадянином усвідомлених дій проти нацбезпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Довідка

Центр “Миротворець” – неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Центр проводить контррозвідувальні операції, які викликають активну протидію російських спецслужб, що розгорнули полювання на його співробітників.

Comments are closed.