До оргкомітет форуму “Люди миру”, який РПЦвУ (УПЦ МП) організовує у Святогірській лаврі увійшов співак Олег Карамазов, якого нагородив президент РФ Володимир Путін “орденом Дружби”.

У листопаді 2012 року пресслужба президента РФ повідомляла, що, Олега Карамазова відзначили не тільки як поета і музиканта, але і як людину, що зміцнює відносини між російськими і українськими народами. Церемонія нагородження пройшла в Москві в Кремлі, передає Духовний фронт України.

“Любов і дружба – це точно те, чим ми повинні наповнити себе протягом земного життя, – сказав Карамазов, і додав: але як чоловікові і воїну хотілося б, звичайно, ще отримати орден За відвагу і За взяття Берліна. Але сьогодні – За дружбу – теж добре!”.

Співак Олег Карамазов є учасником українського рок-гурту “Брати Карамазови”, який виконує пісні російською мовою. 2020 року його внесли до оргкомітету проєкту РПЦвУ “Люди миру”.

1 вересня Карамазов розкрив деякі деталі проєкту “Люди миру” і дав зрозуміти, що на формі можуть виступати сепаратисти.

“Почнеться безпосередньо той діалог, навіщо потрібен мир в Україні, хто говоритиме про це. Тобто, ми хочемо, щоб самі люди висловлювались, можливо, ми почуємо щось не зовсім приємне нам тут, в Києві, але у великій кількості ми хочемо також почути людей Донбасу”, – наголосив Карамазов.

Що відомо про форум “Люди миру”

Comments are closed.