Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній 14 вересня зустрівся з командувачем Медичних сил Збройних Сил України, генерал-майором медичної служби Ігорем Хоменком.

На зустрічі також був присутній настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці, що діє на території Національного військово-медичного клінічного центру “Головний військовий клінічний госпіталь”, протоієрей Олег Скнарь, повідомляє пресслужба Київської митрополії ПЦУ.

Предстоятель Православної Церкви України обговорив з гостем епідеміологічну ситуацію та діяльність військових капеланів.

За жертовне служіння у збереженні дару життя та заслуги перед помісною Церквою митрополит Епіфаній нагородив Ігоря Хоменка відзнакою святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Також отець Олег презентував митрополитові спільний проект з Національним військово-медичним клінічним центром Міністерства оборони України – хронікальний фотоальбом “Під благодатним Покровом: від Пасхи до Пасхи”, що налічує близько тисячі фотографій та архівних документів, присвячених історії храму на честь Покрову Пресвятої Богородиці при Київському військовому шпиталі.

Comments are closed.