17 вересня, в День рятувальника, у гарнізонному храмі св. Петра і Павла у Львові освятили прапор Державної служби України з надзвичайних ситуацій та звершили поминальну молитву за всіх надзвичайників, які загинули при виконанні професійних обов’язків.

Прапор ДСНС України відтепер буде встановлений у храмі поруч зі стягами військових підрозділів, духовну опіку над якими здійснюють військові капелани Львівської архиєпархії УГКЦ, повідомляється на інформаційному ресурсі УГКЦ.

Напередодні Дня рятувальника у Головному управлінні ДСНС у Львівській області відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята. З привітанням і благословенням до працівників служби з надзвичайних ситуацій звернувся голова місії “Центр військового капеланства” Львівської архиєпархії УГКЦ та настоятель гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла отець Тарас Михальчук.

Капелан поблагословив рятувальників і побажав їм повсякчасної Божої допомоги для служіння людям та Україні. Опісля начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін урочисто передав прапор Державної служби України з надзвичайних ситуацій до гарнізонного храму.

Comments are closed.