Гендер – це гріховна демонічна ідеологія. Про це заявив старший єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської Михайло Паночко в ексклюзивному інтерв’ю Релігійній правді.

Він переконаний, що не можна допустити поширення цієї ідеології в Україні.

«Ну яка дискримінація в тому, щоб гріх називати гріхом? Гендер – гріховна демонічна ідеологія», – зазначив Михайло Паночко.

Він розповів, що носії цих поглядів є в Міністерстві освіти.

«…до мене прийшли працівники із Міністерства освіти і кажуть: «Щось робіть, бо буде біда, ці ревізіоністи зайшли в міністерство і шукають «дискримінацію» (іронічно) у словах «тато» і «мама». Мовляв, їх вживати не можна, бо це ж дискримінація! І от мені розказують вчені люди, ще не втратили совість, що оці ревізіоністи вимагають: «Заберіть цих «тата» й «маму» з підручника». Вони кажуть: «Чому?» «Це дискримінація». «Сиротинка сидить, а в нього нема тата й мами», тому ці слова слід забрати», – розповідає єпископ.

За його словами ідеологи гендеру вимагають прибрати з навчального процесу згадки про Церкву або про сім’ю. І він вважає, що Церква ніколи не досягне консенсусу в цьому питанні.

«Не найдете ви його. Не витрачайте часу. Ніколи, ніколи, ніколи правда не помириться з неправдою», – наголошує Михайло Паночко.

Comments are closed.