Треба розділяти гомосексуалістів, які хочуть подолати гріх, і тих людей, які лобіюють питання прав ЛГБТ, заробляють на ньому, зробили це своєю професією. Про це говорить старший єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської Михайло Паночко в ексклюзивному інтерв’ю Релігійній правді.

“Я розділяю тих, хто хоче подолати гріх, і тих активістів, які лобіюють питання, заробляють на ньому, зробили це своєю професією. Ми ненавидимо гріх, але любимо грішників. Але ж триває спроба утвердити гріх як панівну норму”, – зазначив єпископ.

За його словами, законопроекти про права ЛГБТ проштовхують люди “з перевернутим розумом”.

“Це проштовхують ЛГБТ-активісти, люди з перевернутим розумом. І мені боляче, що вони йдуть до влади, вони будуть формувати ці закони під себе. Активісти просто використовують гомосексуалістів, людей, які, можливо, могли би покаятися, перебороти свій потяг, створити сім’ю, мати дітей”, – зазначає він.

За словами єпископа, захисники ЛГБТ-спільноти особливо виступають проти Церков. “Тому що всі глави Церков, уся Всеукраїнська Рада одностайні: ми чітко задекларували і підписали наше ставлення до явища ЛГБТ. Крапка”, – наголосив він.

Comments are closed.