30 листопада на Фанарі у храмі святого Георгія прем’єр-міністр України під час Патріаршої Божественної Літургії в Вселенському Патріархаті прочитав Символ Віри. Відео з молитвою у себе на сторінці у Facebook виклав архімандрит Романос Анастасіадіс, повідомляє Духовний фронт України.

На відео прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, перебуваючи праворуч від Вселенського Патріарха Варфоломія, на урочистому патріаршому богослужінні під час святкування Дня на честь святого Апостола Андрія Первозванного – Престольного свята у Вселенському Патріархаті, читає Символ Віри та молитву “Отче наш” українською мовою.

Як повідомляла РП, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль офіційно відвідав Вселенський Патріархат та взяв участь у патріаршому богослужінні, яке очолив Патріарх Варфоломій, повідомляє orthodoxtimes.com.

На зустрічі Вселенський Патріарх оголосив, що відвідає Україну з офіційним візитом на День Незалежності України в серпні наступного року, реагуючи на запрошення президента України Володимира Зеленського.

 

Comments are closed.