Ветеран Збройних сил України Олексій Кравчук опублікував відео скандалу, пов’язаного з УПЦ МП. Йому та його родині посипалися погрози. До цього причетний депутат партії «За майбутнє» Сергій Лабазюк.

Про це Кравчук написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Кравчука, його побратим зафільмував, як депутат партії «За майбутнє» Сергій Лабазюк ображає ветеранів війни та погрожує їм.

Ця суперечка відбулася після того, як представника УПЦ МП, на очах ветеранів обрали старостою села Копачівка Волочиського району Хмельницької області.

«Його обранню наполегливо сприяв саме нардеп Лабазюк, а також дружина нардепа Лабазюк Віолета Олександрівна, яка є новопризначеною головою ОДА в Хмельницькій області», — пише Кравчук.

Усі вони були на засіданні. Ветерани висловили своє обурення з цього приводу, потім залишили засідання. Після цього на адресу ветеранів полетіли погрози та образи з боку Лабазюка, стверджує Кравчук.

За кілька годин після того, як Кравчук опублікував відео, йому зателефонували з невідомого номера та почали погрожувати. «Мені було сказано: якщо я не видалю це відео, то мені треба побоюватися за своє життя, а особливо за життя членів моєї сім‘ї», — зазначає ветеран.

Кравчук звернувся до поліції, але кримінальне провадження порушувати відмовилися. Він закликав керівництво МВС та прокуратури захистити його сім’ю від погроз депутата. Видаляти відео Кравчук не збирається.

Comments are closed.