Якутський шаман Олександр Габишев оголосив 11 січня про свій новий похід на Москву з метою духовного “вигнання Путіна”. Про це шаман розповів в зверненні, яке опублікував YouTube-канал “Новини регіонів”, повідомляє Credo.Press.

Похід почнеться в березні 2021 року. Прихильники шамана будуть пересуватися на автомобілях. Він розповів, що вирушить у похід з Якутська на білому коні.

“Далі дійду до Іркутська, там буде чекати основний загін. Деякі хлопці сюди до мене приїдуть, за бажанням, звичайно, зі мною звідси почнуть похід. З Якутська теж добровольців наберу в свій загін… Я повинен обов’язково відвідати Алтай разом з вами – це теж місце сили всієї Росії. Потім пройдемо через весь Сибір, дійдемо до уральських територій, а там і до Москви вже рукою подати. Так що швидше буде наш похід – я на коні, ви на техніці”, – сказав Габишев.

Весною 2019 року Габишев вирушив пішки з Якутська в Москву, щоб “вигнати Путіна”, нагадує телеканал “Дождь”. Незабаром його затримали і відправили на психіатричну експертизу. На шамана завели кримінальну справу про заклики до екстремізму.

Потім Габишева відправили в психдиспансер, з якого його виписали в липні 2020 року.

 

Comments are closed.