Митрополит УПЦ МП Лука (Коваленко) вважає, що ініціатива депутатів Верховної Ради з легалізації продажу вогнепальної зброї в країні, може прискорити вимирання українців.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

«Хто зможе купувати цю зброю? Явно не ті люди, які дійсно потребують хоч якогось захисту. Той, хто зможе її купити, зможе купити і будь-яке потрібне для себе рішення, – написав ієрарх. – Чого домагаються депутати? Щоб наша країна стала Клондайком для любителів безкарно постріляти в людей? Але мішеней для цього залишилося і так вже занадто мало».

Архієрей УПЦ МП вважає, що легалізація зброї при паралічі правоохоронної системи дасть злочинцям ще більше відчуття безкарності, що вже видно по нападам на священників в Запоріжжі, «коли на вулиці будь-який бажаючий може спокійно підійти і вдарити священника ножем в голову, як це сталося з нашими священниками, знаючи, що його не будуть навіть шукати».

«Але хіба думають про це крикливі «патріоти», які ненавидять сусідів і при цьому вперто не хочуть бачити, як їх господарі добивають власний народ», – підсумував митрополит.

Comments are closed.