Російський «православний олігарх», лідер «Царьград» і власник однойменного каналу Костянтин Малофєєв опублікував у своєму телеграм-каналі питання, за допомогою яких його соратники планують здійснювати функції «народних контролерів» під час виборчої кампанії до Держдуми Росії.

Про це повідомляє Credo.Press.

За словами Малофєєва, робота його «народних контролерів» потрібна для того, щоб виявити кандидатів, які «поділяють наші традиційні православні російські цінності». Зазначені особи будуть задавати кандидатам в депутати під час зустрічей з виборцями питання «Чи існує Бог?», «Чий Крим?» тощо. Малофєєв впевнений, що «радикали – від комуністів до лібералів» однозначно відповісти на такі питання не зможуть.

«Наше завдання, – пише Малофєєв, – не пустити до влади тих, хто не поділяє наших цінностей. Цих русофобів і содомітів. Щоб вони не змогли, потрапивши до Держдуми, проштовхувати свої закони проти російських людей, проти наших сімей і традицій».

На початку російсько-української війни на Донбасі Малофєєв надавав матеріальну підтримку формуванням «ДНР» і «ЛНР». На олігарха поширюється режим міжнародних санкцій, пов’язаних з анексією Криму.

Comments are closed.