Вселенський Патріарх Варфоломій 28 січня отримав щеплення проти коронавірусу в державній клініці у Константинополі. Про це йдеться на сторінці  Патріархії в Facebook.

Фото: Нікос Мангінас/ Вселенський Патріархат

При нагоді Вселенський Патріарх подякував медичному та сестринському персоналу клініки, а також усім їхнім колегам по всьому світу за самопожертву у боротьбі за здоров’я пацієнтів.

Вселенський Патріарх закликав вірних якомога швидше зробити щеплення проти Covid-19, щоб зупинити цей смертельний вірус.

Нагадаємо, що в інтерв’ю, яке Вселенський Патріарх Варфоломій дав“Vima tis Kyriakis 3 січня 2021 року, він зазначив, що планує вакцинуватися.

“Я, безумовно, буду вакцинований. Крім того, я думаю, що я повинен це робити через старість. Мені 81 рік, тому я належу до вікових груп, яким потрібно зробити щеплення. Але це не лише питання необхідності чи вибору, але й відповідальність перед ближніми людьми. Ось чому я сподіваюся, що велика частина населення світу незабаром буде вакцинована, щоб зупинити поширення смертельного вірусу. Однак до того часу ми всі повинні суворо дотримуватися захисних заходів, щоб не оплакувати більше жертв”, – зазначив Вселенський Патріарх.

Comments are closed.