Скандально відомий Запорізький митрополит РПЦ в Україні Лука затаврував всі “кольорові революції”, які, на його думку, “ведуть до тоталітарного рабства”, і призначив винними Папу Римського та Вселенського Патріарха. Про це він написав у своєму Telegram.

“Під гострим соусом бажаної свободи вершаться всі кольорові революції і в наші дні. Але всі вони ведуть людину в тоталітарне рабство, до того ж як в світському, так і в духовному значенні цього слова”, – зазначив Лука.

Йому не подобаються заклики до свободи. “Ви вільні, люди, робіть що хочете! Вам Сам Бог дарував свободу!” – лунає з пекельних агітаційних гучномовців ЗМІ по всьому світу. “Амінь”, – відповідають на цей заклик Папа Римський і Папа Стамбульський”, – пише Лука.

Він прогнозує, що надходить “остання світова революція”.

“Ми знаємо, до чого вона призведе – до найстрашнішого тоталітарного світового рабства, але, слава Богу, не дуже тривалого. Після цього ті, хто не захотів надіти кайдани сатанинської “свободи”, увійдуть до дому Небесного Отця, а ті, хто вважав за краще харчуватися свинячими ріжками, звареними з випорожнень блуду, злоби, ненависті і т.п., підуть на вічні муки, де буде плач і скрегіт зубів”, – завершує свою “проповідь” Лука.

Comments are closed.