Християни у Венесуелі налякані нападом на віруючих, яким вирізали хрести на шкірі й змусили їсти сторінки з Біблії. Повідомляє Слово про слово з посиланням на Іnlight.

За повідомленнями Open Doors, в реабілітаційний центр «Будинок реставрації» увірвалася банда озброєних людей в капюшонах.

У реабілітаційному центрі в цей момент перебували прихожани християнської церкви в Лібертадор, штат Меріда (західна Венесуела).

«Вони закрили нам обличчя і почали нас бити й колоти, – сказав один з потерпілих. – Вони вирізали хрести на наших тілах і примушували їсти сторінки з Біблії».

В результаті нападу кілька християн отримали серйозні травми, в тому числі переломи ребер і кінцівок. Всі постраждалі були госпіталізовані. Зараз вони проходять відновлення в таємному місці через те, що загрози продовжують надходити.

В Open Doors вважають, що за нападом стоять «colectivos» – члени різних проурядових організацій у Венесуелі, які користуються підтримкою уряду Ніколаса Мадуро.

Вони висловлюють свою лояльність чинному уряду і часто виступають виконавцями силового придушення тих, хто виступає проти режиму Мадуро.

Директор зі зв’язків з громадськістю Open Doors Девід Ландрам заявив: «Це показує, що Венесуела перетворилася на диктаторську наркодержаву, яка люто виступає проти роботи церкви з реабілітації наркозалежних».

Comments are closed.