Телевізійний проєкт «Паломниця» дружини нардепа Віктора Медведчука Оксани Марченко транслюватиме російський федеральний канал «Спас», який пов’язаний з Російською Православною Церквою. Анонс «Паломниці» розміщено на Facebook-сторінці телеканалу, повідомляє Главком.

«Кожна серія – це нове паломництво, в якому автор знайомить глядачів з православними святинями і героями з чесними історіями про те, як віра допомогла їм вижити в непростих обставинах. Про чудеса розповідають відомі всім люди – Петро Мамонов, Борис Корчевніков, Олександр Усик, Олег Карамазов і інші. Крім того, найпотаємнішим ділиться і сама телеведуча», – зазначається в анонсі.

До речі, торік Державна прикордонна служба України заборонила Мамонову в’їзд в Україну на три роки через відвідування окупованого Криму.

Зазначимо, що гендиректором телеканалу «Спас» є відвертий українофоб Борис Корчевніков, якому заборонено в’їзд в Україну.

Також в етері з’явиться намісник Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський й Чорнобильський Павло. А ще людей повчатиме колишня соратниця Януковича Ганна Герман, яку Оксана Марченко вважає своїм політичним кумиром.

Програма мала виходити на телеканалі Zik, який заблокували після введених санкцій. Тому Марченко шукала інший майданчик, де презентувати свій проєкт.

Нагадаємо, 19 лютого РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

Comments are closed.