Український боксер Олександр Усик заявив, що дружина лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко включила фрагмент його розповіді про Києво-Печерські Лавру у фільм “Паломниця” без його відома.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на “ПравдаТут” у YouTube.

За словами боксера, він розмовляв із Оксаною Марченко близько року тому та не підозрював, що його розповідь потрапить до її документального фільму “Паломниця”.

“Я не знімався у фільмі Оксани Марченко. Це просто дурня якась вийшла. Це відео було записано десь рік чи більше тому. Мені запропонували поговорити з Оксаною. Вона знімала фільм про Лавру. Я сказав, що не хочу з нею говорити. Але ченці вмовили. У підсумку я погодився, а зараз дізнався, що якесь кіно вийшло. Це інформаційна війна. Коли комусь погано, вони дурять. Я вже “задовбався” мовчати і миритися, коли люди так роблять. Нехай це буде на їхній душі”, – сказав Усик.

Боксер з’явився у одній зі сцен першої серії фільму, в якій йдеться про Києво-Печерську Лавру. Усик розповів про своє дитинство, важку хворобу і те, як йому допомогла віра.

Як повідомляла РП, телеведуча та дружина нардепа Віктора Медведчука Оксана Марченко представила телевізійний проєкт “Паломниця”. За її словами, на паломництво її благословив очільник УПЦ МП митрополит Онуфрій.

 

Comments are closed.