Найбільш цинічно в демарші з коробками, який 1 квітня влаштувала РПЦвУ, що він відбувся на тлі загострення на Донбасі та концентрації російської військової техніки на кордонах України. про це йдеться в коментарі видання Церкваріум.

Фото: mospat.ru

“Вчора УПЦ МП намагалась закидати Офіс президента коробками з підписами своїх вірян проти перейменування на РПЦвУ. Не будемо казати, що УПЦ МП вже не в змозі оцінити адекватність своїх проблем та їх співмірність з проблемами своєї держави.

Але найбільш цинічно цей демарш виглядав на фоні загострення на Донбасі та концентрації російської військової техніки на кордонах України. Жодного слова з вуст очільників УПЦ МП, жодного засудження, жодного висловлювання стурбованості. Повне мовчання з боку РПЦ. Головне – щоб всі займались папірцями УПЦ МП, а все інше палай синім полум’ям”, – зазначає Церкваріум.

Як повідомляла РП, 1 квітня священники і віряни РПЦвУ принесли до Офісу президента коробки зі зверненнями, в яких вимагають скасувати закон про перейменування Церкви.

Comments are closed.